Huurappartementen in Prinsenbeek

Kent u Prinsenbeek al? Dan hoeven wij u niet meer te vertellen hoe fijn het hier wonen is. Hoe gemoedelijk de sfeer is en hoe goed het voorzieningenaanbod. Van winkels om te shoppen tot winkels voor de dagelijkse boodschappen, een wekelijkse markt en een aantal restaurants, u vindt het hier allemaal. Daarbij biedt de omgeving volop gelegenheid om er lekker op uit te trekken. Vanuit Prinsenbeek kunt u mooie wandelingen maken door Het Liesbos en De Groene Schakel.

Bereikbaarheid Hof van Hage

Prinsenbeek ligt aan de westkant van de A16 en de HSL-Zuid. Binnen een paar minuten rijdt u de snelweg op, waardoor u met een kwartier in Breda bent. Het leuke is dat u binnendoor ook in een kwartier naar deze gezellige stad fietst. Of pak de bus op de halte tegenover de apotheek. Dit is 1 minuut lopen van Hof van Hage. Hier stopt buslijn 119 en 216 naar Station Breda, Station Zevenbergen en naar Etten-Leur. Vanaf Hof van Hage bent u fietsend in 7 minuten op station Breda Prinsenbeek. Hiervandaan pakt u de sprinter naar Breda, Tilburg, ’s Hertogenbosch, Oss, Arnhem Centraal en Dordrecht.

Voorzieningen in Prinsenbeek

Prinsenbeek heeft prima voorzieningen. In het centrum vindt u diverse supermarkten, verswinkels, restaurants én op vrijdagochtend is er markt. Verder heeft het dorp een rijk verenigingsleven, wat een uitgebreid aanbod van sportmogelijkheden oplevert. Het dorp heeft een heel actieve tennisvereniging en er zijn diverse bridgeclubs. Op de 9-holes golfbaan heerst een gemoedelijk sfeertje.

Karnaval in Boemeldonck

Voor wie ‘nieuw’ komt wonen in het dorp, is het goed te weten dat tijdens karnaval (ja, hier met een K geschreven) heel het dorp feest viert. Prinsenbeek wordt voor enkele dagen omgedoopt tot Boemeldonck en jong en oud doet allemaal mee om met elkaar de mooiste wagens voor de optocht te maken. Kortom, een dorp met een sociaal hart en een grote verbondenheid onder de bewoners.

De verhuur is gestart!

De verhuur van Hof van Hage is 16 september gestart. Heeft u uw favoriete appartement in Prinsenbeek gevonden? Geef dan nu uw voorkeur aan ons door!

Belangstelling

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, dan kun je je registreren als belangstellende.

Account aanmaken